Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna ;__;

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie myślałem że do tego dojdzie ale jednak ;o

Olałem swoją dziewczynę, miałem na nia wyjebane, hm... No i jestem debilem bo myślałem ze fajnie być samemu po 2 dniach okazało się że to nie to samo omg xD

Dała mi ostatnią szanse jednak jak to wymieniła "Pokaż mi że ci na mnie zależy i sie postaraj" ;__________;

Prezent odpada, jakieś kwiatki też, kino również to jest przeżytek, wiec chcę sie was zapytac co by było najlepsze, najlepiej coś do powiedzienia ;d ;__;

OndteAw.png
  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to po takim czymś, chciałabym zostać namiętnie całowana, hihi :D

Zrób dla niej kolację? Postaraj się o jakiś własnoręczny prezent? Zabierz ją w ciekawe miejsce :)

Opublikowano

Zaśpiewaj coś dla niej ;) A tak nawiasem mówiąc skoro teraz pytasz się co masz robić, to "w łóżku"

też będziesz pytał sie co i jak ?? Kolo dobra rada dla Ciebie, nie słuchaj innych tylko sam myśl a unikniesz wtopy :)

Opublikowano

pokaż jej swojego woja w metinie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja to po takim czymś, chciałabym zostać namiętnie całowana, hihi :D

Zrób dla niej kolację? Postaraj się o jakiś własnoręczny prezent? Zabierz ją w ciekawe miejsce :)

Tak moje miasteczko jest takie ciekawe *.* (Ironia)

Kolację ? : | Raczej nie.

Musze jej pokazać że naprawde mi na niej zależy coś powiedzieć, ew zrobić, ale nie mam pomyslu co... Znaczy mam, jak nic nie wyskrobiemy to go użyję ;__;

@2Up no nie wiem ma 15 lat chyba jest na to za młoda ;o

@Lenart, widziała xD

OndteAw.png
Opublikowano

Lavey, moze wpasc tam do Ciebie na nocke kiedys?

autor: wez ja zapros na noc i wynagrodzisz jej wtedy wszelaką wyrzadzona krzywde

Opublikowano

Nie no wiesz... pytasz się ludzi którzy ani nie znają Ciebie, ani jej.

I mają Ci powiedzieć co masz zrobić aby jej się spodobało?

No kurwa sorry...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Masz dom? ;3

Jeżeli tak to czytaj dalej. Załatw jakiś stolik, ładny obrus, wazon z kwiatkami, 2 talerze, 2 widelce, 2 noże, 2 łyżeczki, 2 szklanki. Przygotuj jakieś danie np. pierś z kurczaka. Na deser zrób np. lody, budyń, szarlotka, sernik :3 Potem idźcie lulu :C

ps. daj zdjęcie będzie łatwiej <3

Opublikowano

To zależy czy jest romantyczką, czy nie :P Wydaje mi się, że jednorazowo tego nie załatwisz niczym. Raczej wchodzi w grę codzienna uprzejmość i miłe gesty. Ciężko wskazać coś konkretnego nie wiedząć co dziewczyna lubi. Ale wyjście do kawiarni i np. na jakieś lodowisko czy na spacer nie jest głupim startem. W miarę uniwersalne :)

#don't care

Rekrut
Opublikowano

Zabierz ja gdzies nad jakies jezioro czy cos

@down nie sluchaj krolika nie zna sie

Opublikowano

Bardziej się nią interesuj tyle w temacie.

@Up TAKA MACHEWA BYŁA

Opublikowano

Opisz nam ją pokaż zdjęcie , jakie ona ma zainteresowania .

Zabierz ją gdzieś , tam gdzie będziecie mogli pogadać sami i wszystko wyjaśnić na przykład

Nie idź do łóżka bo za dzieciaka nie rób dziecka ...

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Podejdz i powiedz "pokaz cyce" i robcie sobie dzieciaka.

Jedyne rozwiazanie.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Dobra dobra koniec z tymi grami i chujami, pierdolenie o szopenie.

@Lenart, co z tego ? Moze ktorys z was mial podobna sytuacje -,- Ja sie jeszcze z taka nie spotkałem i nie wiem jak do tego podejsc zeby nie zjebac ; o

OndteAw.png
Opublikowano

ja to bym jej kupił dildo i zostawił, niech zobaczy jak to jest.... ty musisz ręke wykorzystywać, a ona dildo... i bedzie moze jakiś kompromis sie znajdzie, powodzenia..

btw..

hehehhehe, i tak umrzesz

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...